Вести

Студентите даваат “Здравје за сите“

Денеска студентите на Факултетот за медицински науки ја започнаа  акцијата „Здравје за сите“.

Акцијата предвидува основни медицински прегледи за сите заинтересирани граѓани, а се одвива непосредно пред одржувањето на првата студентска научна конференција.Утре пак за сите студенти по медицина во Македонија и регионот започнува одржувањето на првиот конгрес на студентите по медицина, под закрила на Медицинскиот факултет на Универзитетот Гоце Делчев.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter