Вести

Излетнички казни

Тие што сепак ќе решат да одат на излет и да запалат скара, да внимаваат да не ја запалат шумата.

Ако прават и нешто што не треба на јавен простор казната надминува 500 евра.И задолжиелно не пиење алкохол и внимателно возење.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter