Вести

Брегалница во бои, надлежните се далтонисти

Реката Брегалница била загадена со бои од текстилни претпријатија лоцирани во просторот на некогашна Македонка.

Па тие и не престанаа  со загадувањето.Едноставно нема кој да ги спречи, уште помалку кој да ги казни.Лесно коруптивното општество и овој пат со пари в џеб ќе остане далтонист.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter