Вести

40 месеци затвор за сексуално малтретирање

Поранешен раководител на јавно претпријатие од републички калибар, во првостепена постапка е осуден на 3 години и четири месеци затвор.

Поранешниот раководител во оваа фаза е прогласен за виновен и осуден на оваа затворска казна поради обид за сексуално насилство.Предметот по жалба е во жалбениот суд  или Апелација во Штип.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter