Вести

Русија СП-фудбал 2018

ОВА Е РАСПОРЕДОТ НА СИТЕ НАТПРЕВАРИ НА СВЕТСКОТО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО ШТО СЕ ОДРЖУВА ВО РУСИЈА.СИТЕ 64 НАТПРЕВАРИ ЌЕ СЕ ЕМИТУВААТ НА МАКЕДОНСКАТА РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЈА.

КЛИКНИ НА ВРСКАТА  ДА ГО ВИДИШ РАСПОРЕДОТ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter