Вести

Роберт Димитров- Роби ја промовираше “Телекабел“ мобилна.

Првиот човек на „Телекабел“, Роберт Димитров денеска го промовираше стартот на новиот мобилен оператор Телекабел.

„Денеска го земав мојот нов број од мобилниот оператор Телекабел. Подготвени сме и ќе стартуваме со пакети. Добри понуди без склучување на договори. Прв кабелски оператор, прв кабелски оператор со интернет и фиксна телефонија и кабелски оператор со мобилна телефонија“, напиша Димитров на неговиот фејсбук-профил.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter