Вести

Македонија - Амазонија

Големи штипски капацитети речиси гиганти ,почна да ги затвораат своите погони,(најверојатно поради стеснет простори чувство на клаустрофобија) на дел од вработените им даваат отказни решенија, дел ги префлаат во други погони.

Причина за ваквото затворање  е тоа што штипските фабрики за разни продукти, отвораат погони во Јужна америка.На здравје, македонска економија, ќе цветаш во Амазонија.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter