Вести

Ќе се сече лента во октомври

Министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски и граодначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, извршија увид во финалните градежни активности на автопатот Штип – Миладиновци.

Констатирано е дека недостатоците забележани во изведбата се отстрануваат и дека до крајот на октомври оваа значајна сообраќајница ќе биде предадена во употреба.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter