Вести

Исар првото тримесечие работеше со добивка.

Јавното претпријатие Исар“ првото тримесечие од оваа година го завршило со добивка од 33.052.денари.

Истиот период 2017 година Исар прикажал загуба од 1.369.813 денари.Исар во првото тримесечие имал приходи од 50.370.466., а расходите изнесуваат 50.337.414.Овие бројки се составен дел на извештајот за финансиското работење на Јавното претпријатие Исар за кои Советот на општината ќе расправа на наредната седница.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter