Вести

АМД ОГЛАС ЗА РАБОТА

АМД- Штип ДООЕЛ Штип,Поради зголемен обем на работа, распишува оглас за вработување:

 

АВТОМЕХАНИЧАРИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

ОПШТИ  РАБОТНИЦИ

ИНФОРМАЦИИ ВО АВТО МОТО ДРУШТВО ШТИП ИЛИ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ:

032 391 987 И 072 272 116

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter