Вести

Телекабел со оптички супер брз интернет,за само 600 денари

Телекабел со ново изненадување за корисниците.

За сите корисници кои имаат потреба само од интернет Телекамел воведува нов производ - оптички интернет ОПТИК 20/20.Брзина симетрична Upload/Download : 20Mbps
Цената за месечна претплата е 600 денари.Цената за приклучок е 1500 денари кои може да се платат на 5 рати по 300 денари.
Со оваа понуда нема обврска за кабелска телевизија.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter