Вести

Бетон зацементира загуба

Бетон-Штип во текот на минатата година оствари загуба од 55 милиони денари.

Ова е влошување на резултатот во однос на претходната година кога компанијата имала добивка од 23 милиони денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската берза

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter